PVC vloeren

PVC Vloeren van Verweij

De trend van dit moment! Wij hebben een groot assortiment aan topkwaliteit PVC vloeren. Voor elke
stijl en situatie vind u bij ons de perfecte PVC vloer, van landelijk en robuust tot strak en modern! PVC
vloeren zijn een van de meest gekozen type vloeren van dit moment, het wordt alsmaar populairder
en dat is met name te danken aan de fantastische eigenschappen van het materiaal. Wij werken
uitsluitend met kwaliteitsmerken als Coretec, Gelasta, Douwes Dekker en Sense.

Daarom Verweij

Voor echte kwaliteitsproducten bent u bij Verweij aan het juiste adres. We leveren onze producten aan particulieren en bedrijven. Dankzij onze uitgebreide collectie is er altijd wel een stijlvolle deur of vloer te vinden.

Door onze jarenlange ervaring in de deuren- en vloeren branche, weten wij precies hoe en waar er scherp ingekocht kan worden. Het resultaat hiervan is dat u altijd profiteert van een eerlijke en vooral scherpe prijs. 

Wilt u zeker zijn dat uw product(en) juist worden geïnstalleerd? Dan helpen de specialisten van Verweij u graag. We beschikken namelijk over een eigen team van vakmensen die onze producten bezorgen en installeren. 

Bij Verweij bezorgen we onze producten zelf. Hierdoor bent u er zeker van dat er zorgvuldig met uw producten word omgegaan en dat uw producten vakkundig binnen in huis (beneden) afgeleverd worden. Kleine pakketjes sturen we per post. Sommige producten hebben we zelf op voorraad en met veel producten werken we met groothandelsvoorraden. Hierdoor kunnen wij uw producten indien gewenst binnen 2 tot 5 werkdagen afleveren. Uiteraard kunt u ook zelf uw gewenste leverdatum aangeven, hier kunnen wij in de meeste gevallen aan voldoen.