Vloerenwinkel Gorinchem

Gaat u verhuizen en wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw nieuwe huis in de buurt van Gorinchem? Of is de vloer in uw huidige woning aan vervanging toe? Dan zit u bij Verweij Vloeren goed! In ons assortiment vindt u vloeren in verschillende merken, zoals Gelasta, Quick Step, Douwes Dekker en Kronotex.

Vloeren in het assortiment van Verweij Vloeren

In het assortiment van Verweij Vloeren heeft u ruime keuze in verschillende soorten vloeren. Hierdoor kan het juist moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Het is hierbij belangrijk dat u kijkt naar uw interieur. Elke vloer heeft namelijk zijn eigen uiterlijk en kwaliteit. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar uw levensstijl. Heeft u huisdieren? Zorg dan dat uw een vloer kiest die hier tegen bestand is. Hetzelfde geldt voor een woning in een flat, hierbij is geluiddempend juist belangrijk. Daarnaast moet de vloer natuurlijk in uw smaak vallen.

PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn op het moment de meest gekozen vloeren. En dat is ook niet zo gek, deze zijn namelijk eenvoudig te onderhouden, geluiddempend en gaat de vloer jaren mee. Daarnaast is deze vloer geschikt voor vloerverwarming. Alleen maar voordelen! De vloer is verkrijgbaar in 2 typen: klik pvc en plak pvc. Het verschil tussen deze 2 typen is dat het op een andere manier gelegd wordt, het materiaal is hetzelfde. Onze PVC-vloeren bekijken?

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echte houtenvloeren. Daarnaast zijn deze vloeren over het algemeen betaalbaar en zijn daardoor erg populair. Laminaatvloeren zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen, dat betekent dat er altijd wel een een variant naar uw smaak te vinden is. Wilt u een lichte vloer of toch liever een donkere variant? Beide is mogelijk! Neem maar eens aan kijkje in ons assortiment.

Parketvloeren

Houdt u van gezelligheid en wilt u een warme sfeer in uw huis creëren? Dan is een houten parketvloer perfect voor u. Wilt u iets anders dan anderen? Elke houtvloer is uniek, omdat het een natuurproduct is. Geen een houtvloer is dus exact hetzelfde! Daarnaast kunnen ze gemakkelijk opnieuw geschuurd en gelakt worden, mocht u na een aantal jaren toe zijn aan verandering. Beschadigingen kunnen hierdoor ook gemakkelijk hersteld worden. Benieuwd naar ons assortiment parketvloeren?

Ondervloeren

Ondervloeren worden in combinatie met een van bovenstaande vloeren gelegd. Vaak wordt een deze vloer gecombineerd met laminaat of vinyl. Het combineren van uw vloer met een ondervloer zorgt voor isolering, geluiddemping en het egaliseert. Benieuwd naar de ondervloeren in ons assortiment?

Geleverd bij u thuis in Gorinchem

Heeft u een geschikte vloer gevonden in het assortiment van Verweij Vloeren? Vraag hieronder dan een offerte bij ons aan en wij zorgen voor een vlijmscherpe prijs. De vloeren kunnen binnen 2-5 dagen bij u thuis in Gorinchem of daarbuiten geleverd worden. Naast levering ook graag een legservice? Maak dan gebruik van onze vakkundige legservice. Zo weet u zeker dat de vloer er optimaal uit komt te zien. Wilt u de vloeren liever eerst even bekijken? Geen probleem, u bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Waardenbrug, 20 minuten rijden vanaf Gorinchem. We zien u graag!