Vloerenwinkel Geldermalsen

Op zoek naar een vloerenwinkel nabij Geldermalsen? Dan kan Verweij Vloeren u van dienst zijn. Verweij Vloeren beschikt over een groot assortiment in alle soorten en maten. Wilt u een laminaatvloer? Geen probleem! Of toch liever de populaire PVC-vloer? Verweij vloeren kan u met al uw wensen van dienst zijn. Naast de verschillende soorten, bestaat het assortiment uit verschillende bekende merken, zoals Gelasta, HC Floors, Kronotex en Douwes Dekker.

Breed assortiment van vloerenwinkel Verweij Vloeren

Het brede assortiment van Verweij Vloeren bestaat uit parket-, laminaat-, PVC- en ondervloeren en verschillende merken. Dus bent u op zoek naar een vloerenwinkel nabij Geldermalsen? Bekijk dan snel het assortiment. Bedenk voordat u een vloer gaat kopen eerst in welke ruimte de vloer komt te liggen. Komt de vloer in de keuken? Dan is een vloer die tegen een stootje kan de beste optie. Voor de badkamer is het belangrijk dat de vloer tegen water kan. Elke vloer heeft namelijk zijn eigen kwaliteit en uiterlijk. Hieronder beschrijven we de verschillende soorten vloeren in ons assortiment.

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn topfavoriet in Nederland. Je ziet de vloer bij veel verschillende Nederlandse huishoudens, maar dat is ook niet zo gek. Laminaatvloeren brengen namelijk veel voordelen met zich mee. De vloer is betaalbaar, te verkrijgen in verschillende designs en is ook nog eens moeilijk te onderscheiden van een echte houten vloer. Gaat u voor mooie grijstinten in uw huis of gaat u liever voor warme houttinten? Beide is mogelijk! Bekijk de verschillende designs in ons assortiment.

PVC-vloeren

De PVC-vloer wordt tegenwoordig steeds populairder, de vloer is dan ook in steeds meer Nederlandse huishoudens te zien. Dat komt door het geweldige materiaal, het zorgt voor een optimaal wooncomfort en is duurzaam. De vloer kan op 2 manieren gelegd worden: als klik PVC en plak PVC. Klik PVC is gemakkelijk zelf te leggen, terwijl plak PVC door een professional gelegd moet worden. Daarnaast is PVC gemakkelijk te onderhouden en waterbestendig, wat het mogelijk maakt de vloer in een vochtige ruimte te plaatsen. Interesse in een PVC-vloer voor uw woning nabij Geldermalsen?

Visgraatvloeren

Visgraatvloeren zie je bij steeds meer Nederlandse huishoudens. Deze manier van leggen geeft een dynamische uitstraling en karakter aan het interieur in uw woning. Visgraatvloeren kunnen van verschillende materialen worden gelegd, zoals PVC, laminaat en parket. De keuze is aan u. De visgraatvloer geeft daarnaast een luxe uitstraling door de manier van leggen en zijn in verschillende merken verkrijgbaar: Douwes Dekker, Rigid Core en HomeCollection. Benieuwd?

Ondervloeren

Ondervloeren zijn belangrijk voor geluiddemping, isolatie en ze egaliseren de vloer. Ondervloeren absorberen namelijk geluid, wat bijvoorbeeld geschikt is voor flats. Vaak wordt het in combinatie met laminaat en vinyl gelegd. Daarnaast loopt laminaat bijvoorbeeld prettiger met een ondervloer. Het vangt namelijk de klappen op, waardoor de vloer niet hard onder je voeten voelt.

Vakkundige legservice bij u thuis in Geldermalsen

Vloerenwinkel Verweij Vloeren beschikt over de beste kwaliteitsvloeren voor de scherpste prijs! Wilt u uw vloer bij u thuis in Geldermalsen door een professional laten leggen? Verweij Vloeren biedt een vakkundige legservice en komt graag de vloer bij u leggen. Wilt u liever de vloer met uw eigen ogen bekijken? Kom gerust langs in ons showroom in Waardenburg. We helpen u graag met het kiezen van de perfecte vloer. Vraag hieronder een offerte aan of maak een afspraak.